top of page
Kungsängen - Elektriker.jpeg

Elcentral

Vill du byta elcentral? Eller har du ett gammalt säkringsskåp som behöver lite kärlek? Kungsängen Elektriker kan felsöka, byta och installera nya säkringar och få din elcentral infälld, vart du är bor i Kungsängen. Oavsett om det är hemma hos dig, i en hel fastighet eller för ett företag eller en bostadsrättsförening löser vi det åt dig!

Om du är i behov av en uppgradering av din elcentral, från ett gammaldags proppskåp till ett modernt säkringsskåp med automatsäkringar som du inte behöver byta, kan vi på Kungsängen Elektriker hjälpa dig med att byta elcentral. Vi kan även hjälpa dig få din elcentral infälld, eller byta och felsöka en redan infälld elcentral. Vi kan även installera säkringshållare i fastighet eller byta ut gamla slitna automatsäkringar.

 

Ta kontakt med oss på Kungsängen Elektriker så hjälper vi dig ta reda på vad exakt du är i behov av och vad kostnaden blir så du kan bestämma dig för exakt hur du vill göra och när.

Våra certifierade elektriker hjälper och vägleder dig genom hela processen, från planering, till inköp och installation, oavsett vart i Kungsängen du bor eller har din verksamhet.

 

Vi utför installationer och arbeten av högsta kvalitet, säkerhet och alltid till branschstandard för företagare och privatpersoner, verksamheter och föreningar.

Kungsängens bästa elektriker, hör av dig så får du se!

Om elcentraler

I vissa fastigheter finns det fortfarande gamla elcentraler, sk proppskåp med keramiska säkringar som behöver bytas ut varje gång strömförbrukningen blir för hög. Det är inte bara osmidigt och kostsamt när man jämför med mer moderna lösningar som automatsäkringar, det är dessutom en ohållbar lösning som håller på att fasas ut på marknaden.

 

Hos oss kan du få själva hjärtat i elanläggningen förnyat och moderniserat till ett fördelaktigt pris där du får hjälp av oss med ROT-avdrag direkt på fakturan vi skickar till dig. Då får du inte bara arbetet med installation rabatterat utan också materialomkostnaden. Om du funderar på eller har haft i tankarna att byta din elcentral, får du det hela som ett paketpris där du får tillgång till ROT-avdraget på alla moment. Det är bra för dig att veta att om du väljer att köpa in material själv eller hyra in flera elfirmor för olika moment, kommer vi inte kunna erbjuda dig denna fördelaktiga deal.  

 

Dessutom kan det bli kostsamt att anlita en oseriös elfirma som gör oprofessionella installationer och arbeten. Låt oss göra jobbet åt dig istället så slipper du den huvudvärken, och kan känna dig nöjd med arbetet och trygg med resultatet.

strömbrytare elektriker göteborg.png

Få hjälp med att byta, serva & installera nytt vägguttag eller strömbrytare inom- och utomhus.

spotlights elektriker i göteborg.png

Kungsängen Elektriker ser till att du får spotlights där du vill ha dem. Peka och vi installerar.

elcentral elektriker göteborg.png

Behöver du byta, felsöka, eller ordna om din elcentral? Kungsängen Elektriker löser det åt dig!

Kungsängen Elektriker - Moderna Elcentraler!

När vi besöker verksamheter eller hem är det ibland nödvändigt att kika på hjärtat eller centrumet för elanläggningen, dvs elcentralen. Vi arbetar med moderna lösningar och professionellt materiel när något behöver bytas ut, och vi kan även se till att din elanläggning är förberedd för framtidens krav. Med oss Kungsängen Elektriker blir allt installerat av certifierade elektriker som hjälper dig genom hela processen, med andra ord sköter vi det åt dig precis som en professionell elfirma ska. Kontakta oss så löser vi det åt dig!

bottom of page